Beregn pris på renovering af dit hjem

Har du tænkt på at renovere dit hjem så er der en god mulighed for et beregne et prisestimat på tupo.dk, hvor du kan finde gennemsnitspriser på de fleste byggeopgaver og renoveringsarbejde.

Renovering af badeværelse, hvad koster det?

Hvis toilettet skal udskiftes, brusekabinen have et ansigtsløft eller du gerne vil have gulvarme på dit badeværelse. Så læs med her, hvor du kan finde en beregner som kan give dig et estimat af hvad netop dit projekt kan komme til at koste.

Her finder du prisestimater på renovering af dit køkken

Trænger dit køkken til en modernisering eller skal du blot udskifte nogle elementer som, opvaskemaskine, håndvaskarmatur, bordplade eller lagt et nyt laminatgulv. Du kan her finde beregner til de fleste renoveringer inden for køkkenet.

Renovering af alle slags gulv og udskiftning til nyt

Du kan vælge at få lagt et helt nyt gulv eller du kan give det eksisterende gulv en gennemgribende renovering. Vælger du det ene eller det andet, så kan du sammenligne priser med en estimeret beregning her.

Renovering og udskiftning af vinduer og dører

Skal du have nye termovinduer eller er det hoveddøren som skal skiftes ud. Her har vi samlet prisestimater på alt fra udskiftning af vinduer til låsen i hoveddøren. Er målet at få malet dine trævinduer finder du også prisen her.

Mur og Facaderenovering

Det danske vejr kan være hård ved husets facade og murværk, og kan derfor trænge til tider trænger til en renovering. Om facaden skal vandskues eller er det en udskiftning og reparation af fuger mellem mursten i facade der skal til. Du kan beregne den estimere pris på omkostningerne her på siden.

Nedrivning af hus eller andre konstruktioner

Skal huset nedrives så er der flere ting som du skal tage stilling til, som kan have indflydelse på den endelige pris for nedrivningen. Læs mere her på siden og beregn dit prisestimat for en nedrivning.