Pris på udskiftning af toilet

Trænger dit toilet til at blive udskiftet, så er der flere muligheder for hvilket toilet du kan få monteret på badeværelset.

Gulvmonteret toilet

De fleste badeværelser har i dag et gulvmonteret toilet og det er hvad man i hverdagstale kalder for et almindeligt toilet. Har du på nuværende tidspunkt et gulvstående toilet er det relativt nemt at udskifte det til et nyt gulvstående toilet. Denne type af toilet monteres på en faldstamme i gulvet og kan fås med s-lås og p-lås

Væghængt toilet

Mange vælger at udskifte det gulvstående toilet med et væghængt toilet da det ser mere æstetik ud og er nemmere er rengøre. Et væghængt toilet udmærker sig ved at cisterne, vandinstallation, afløb og nødvendig teknik kan gemmes bag væggen.

Toiletsæder

Det fleste toiletter kommer med et originalt toiletsæde, dog har du mulighed for at vælge et toiletsæde efter eget ønske. Det de fleste kigger efter når de skal vælge et nyt toiletsæde er farven så det matcher til resten af badeværelset, Soft-Close der gør det lydsvagt at sænke toiletsædet samt Quick-Release der gøre det nemt at aftagetoiletsædet under rengøring.

Find inspiration

DKK 5,045.00

Toilet

Væghængt Toilet

Gennemsnitlig pris: DKK 5,045.00
Priserne varierer mellem DKK 2,995.00 og DKK 7,095.00

Montering af væghængt Toilet

Gennemsnitlig pris: DKK 2,395.00
Priserne varierer mellem DKK 1,595.00 og DKK 3,195.00

Almindeligtoilet

Bidé